Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Újabb tanítványi tapasztalat érkezett, ezúttal Melindától:

Nagyon hálás vagyok, hogy az interneten rátaláltam Zsuzsannára. Azzal kerestem meg, hogy segítsen stabilizálni a valódi hangom, de ennél jóval többet kaptam.

Hatalmas érték, hogy Zsuzsanna holisztikusan közelítette meg a problémám. Igazán fantasztikus tudással és egy komplett módszertannal rendelkezik, kiváló hangfejlesztő tanár.

Egészen rövid idő alatt látványos eredményt értünk el. Az elmúlt 4 hónapban az alapoktól kezdve módszeresen építkeztünk. A lelki munkától kezdve a tudatos légzésen, helyes testtartáson és megfelelő hangképzésen át a kommunikációig minden területtel foglalkoztunk, ami a hangom stabilizálását elősegítette. Az órák pedig nagyon kellemes, vidám hangulatban teltek.

Az intenzív közös munka eredményeként ma már képes vagyok tudatosabban bánni a hangommal. A Zsuzsannától kapott praktikus technikák segítségével gyorsan vissza tudok térni az eredeti hangomhoz. Ráadásul a hangom tudatos használatával és megfelelő kommunikációval most már azt is könnyedén elérem, hogy figyeljenek rám. A környezetemtől számos visszajelzést kaptam, hogy milyen szépen, zengőn szól a hangom.

Azoknak tudom ajánlani a képzést, akiknek fontos, hogy a problémájukat holisztikusan közelítse meg egy hangfejlesztő szakember. Hiszen ez hozhat valódi megoldást! Zsuzsanna nemcsak az okozat, hanem az okok szintjén is segítséget nyújt, szívvel-lélekkel dolgozik. Az ember érzi, hogy a legjobb kezekben van.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com