Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés
Az adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.

Tudnivalók a Hangfejlesztés órákról

Minden hangfejlesztés magánóra 60 percet vesz igénybe.

Az órákat hétköznapokon, Hétfő-Csütörtök 16-19 óra között, Péntek 15-18 óra között tartom.

A magánóra díja: 14 000,-Ft / 60 perc (Készpénzben áll módodban fizetni.)
Helyszín: Budapest – Zugló, Mogyoródi út 69.

 

Csak egyénileg foglalkozom veled, a beszédhangoddal. A beszédórák személyes találkozók keretében zajlanak; skype-on keresztül nem oktatok, mert az emberi test rezonanciáját nem lehet átadni megfelelően számítógépen, szükséges ugyanis hozzá a levegő, az egy légtérben tartózkodás tanítványommal. A levegőn utazik ugyanis a hanghullám két ember között, s ennek segítségével lehet helyretenni a beszédhangot.

 

A Hangfejlesztés órák ritmusát alakíthatod úgy, ahogyan Te szeretnéd:
- Lehetőséged van két vagy három hetente órát venni.
- Ha nagyobb távolságból érkezel, akkor is részt vehetsz az órákon, mivel jönnek hozzám például Nyíregyházáról, Debrecenből, Szegedről, Pécsről is; ők havonta 1 alkalommal, vagy akár nagyobb időintervallumban járnak.

Tehát nincs okod félni attól, hogy vajon jöhetsz-e rendszertelenül is, ha a hangodat szeretnéd fejleszteni, mivel az óraidőpontokat rugalmasan kezelem. És bizony van olyan tanítványom is, aki szülés után egy évvel jött vissza órát venni.

 

Az órákra hozhatsz olyan anyagot, amit szeretsz olvasni, vagy ami a munkádhoz szükséges. Lehet az prezentáció, előadásod anyaga, hanganyagod szövege. Csak azt kérem, hogy kinyomtatva legyen, mert bele fogok jelölni olyan dolgokat, melyek segítik a gyakorlásodat.

Már az első órára érdemes hoznod magaddal füzetet, amibe tudsz jegyzetelni.

Az első találkozáskor felmérem a hangi állapotodat, megbeszéljük, hol érzel elakadást, milyen problémád van, amin szeretnél változtatni. Már az első órán elkezdjük a hangfejlesztést, hogy még ezen az órán megtapasztalhass valamilyen eredményt. (Azonban nem kell attól félned, hogy megkérlek arra, menj ki a mezőre és kiabálj, és nem kell köveket sem tenned a szádba annak érdekében, hogy jobban tudj artikulálni.)

Az első óra mindenképpen arra is szolgál, hogy megnézzük, tudunk-e együttműködni. Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak és úgy gondolod, hogy ez az, amit kerestél, mint megoldást a hangi problémádra, akkor megbeszéljük a továbbiakat. Az első beszédhang konzultációs óra díja nem tartalmaz felárat, így ugyanannyiba kerül, mint a többi magánóra.

 

Ha kevés az időd gyakorolni az órákon kapott szövegekkel és félsz, hogy ezért nem vehetsz újabb hangfejlesztő órát, akkor gyakorló szövegként funkcionálhat a mindennapi élő beszéded.

 

Jelentkezz most az alábbi gomb segítségével!

Amennyiben válaszlevelem nem érkezne meg két munkanapon belül, úgy érdemes a spam mappádban is megnézned.

 

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com