Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Amennyiben a tanítványom vagy, tudod, miért jársz hozzám órára?

Nem a hangod miatt. Nem a hangodat veszed meg, nem abba fektetsz energiát, időt. Akkor mégis mibe ölöd mindezeket? Miért jársz hozzám? Elárulom: új munkahelyi kapcsolatokért, sikeres hétfői értekezletekért, oldott hangulatú prezentációkért, magabiztosan szóló előadásokért. Sőt! Azért, hogy a boltos figyelembe vegyen, a kollégáid hallgassanak rád, egyáltalán meghallgassanak, figyeljenek az ötleteidre. Az emberek, akikkel találkozol, szeressenek Veled lenni és te is oldottan élvezhesd a beszélgetéseket, amiket most már Te kezdeményezel. Sikeres üzleti tárgyalásokat köthess, kiállj az érdekeidért, jelezni tudd a másik számára, hogy mi van benned, tisztán tudd azt kommunikálni.

A Hangfejlesztés Képzés ezért annak való, akinek tervei vannak a beszéddel, emberi kapcsolataival, aki változtatni akar és tesz is érte a mindennapjaiban. És ennek érdekében együtt indulunk el kivirágzó emberi kapcsolataid felé.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com