Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Edit: "Másfél évvel ezelőtt kerestem rá az interneten

egy beszédtechnika tanárra, mert hosszú évek óta küzdöttem az elgyengült, „nyöszörgős" hangommal. Úgy éreztem, hogy addig senki sem tudott rajtam segíteni, de nem akartam feladni.

Zsuzsanna azon túl, hogy nagyon alaposan, lépésről lépésre segít, hogy technikailag megfelelően tudjam képezni a hangot, rendkívül nagy figyelmet fordít a lelkem támogatására is. Mivel nálam 100%-ig korábbi lelki traumák okozták hangom elgyengülését, ezért úgy érzem, a legfontosabb, hogy ezeket fel tudjuk oldani. Az elmúlt 14 évben a segítő szakemberek közül Ő volt az, aki igazán nagy mérföldkő volt az életemben.

A legnagyobb ajándék az, hogy sokszor már észre sem veszem a fejlődést, mert időközben annyira stabillá vált. Hogy vannak emberek, akik egyáltalán fel sem fedezik, hogy van ilyen problémám. Korábban mindenki azt hitte, hogy beteg vagyok és csak a szörnyülködést váltottam ki az emberekből az erőlködött hangadásommal. De ez már a múlté. :)

Nem tudok elég hálás lenni Neki! Remélem, hogy továbbra is fogja a kezem ezen az úton.

Köszönök mindent!"

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com