Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika

Utálsz mások előtt megszólalni?

Ha így hagyod ezt a témát, akkor milyen eredményre számíthatsz?
Ahogy öregszel, egyre zárkózottabb leszel. Nem akarsz társaságba járni. Vagy ha el is mész, akkor szemlélődsz inkább és irigykedve nézed mások sikerét és hallgatod a hangjukat, ami talán irritál is egy idő után...

VAGY...

foglalkozol a hangoddal és eléred idővel, amit az egyik vidéki tanítványom: tulajdonképpen már majdnem élvezte, hogy mások előtt kell beszélnie.

Te mit választasz? Elbújsz a világ elől és az emberek elől, hogy majd egyszer, majd valamikor a távoli jövőben (egy távoli galaxison) talán legyőzöd a félelmedet, amit a kommunikáció okoz
vagy
itt és most változtatsz. Ehhez persze érdemes segítséget igénybe venned. Ha szeretnéd, szívesen meghallgatlak, megbeszéljük, hol érzel elakadást a hangkiadásodban és azt is, hogyan hozhatod helyre.
Tudod a telefonszámomat? Hívj fel az alábbi elérhetőségen!

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com