Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

„Megoldható, hogy ez a tanfolyam abban is segít...

...ha úgy érzem, nem tudok másokkal kommunikálni hosszabb távon (például fél órán keresztül)? Egyszerűen félek, hogy nem fogom lekötni a másikat, nem érdekli, amiről beszélek. Emiatt meghátrálok attól, hogy kapcsolatot teremtsek másokkal.”

Sok Tanítványom érkezik azzal a problémával, hogy mások figyelmét nem kapja meg, vagy hamar elfordulnak tőle és inkább egy erősebb, magabiztosabb hangú emberrel folytatják a kommunikációt. Amikor pedig helyre megy a hangjuk, akkor több figyelmet tapasztalnak másoktól, és már nem félnek hangot adni akár a véleményüknek, tapasztalatuknak, hiszen tudják, hol akadnak el a hangadásban, annak milyen hatása van másokra és miért, és hogyan tudják magukat korrigálni. Minden tanítványomnál előjön idővel az a helyzet, hogy már szeret beszélni.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com