Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika

Kik a tanítványaim? - tehetnéd fel a kérdést.

Most elárulok róluk néhány adatot, íme:

Tanítványaim legtöbbje a 30-as éveiben jut el hozzám. (De van 13 éves és 62 éves is köztük.)

Fele nő, fele férfi, itt nem billen el a mérleg egyik nem felé sem. És mindkét nem egyformán bizonyul kitartónak.

Vevőtípusban inkább humán beállítottságúak, sokkal kevesebb az uralkodó típus, majdnem ugyanennyi a pörgős (elismerés a fontos számára) és nagyon kevés az elemző (logika a fontos számára) típusú. (Persze ez az én szubjektív rendszerem alapján készült besorolás.)

Kétfelé szoktam osztani, hogy kikkel foglalkozom:
sokan vannak, akik az üzleti világból jönnek és picivel kevesebben, akik önbizalomhiánnyal küzdenek, s ezért keresnek fel. (De vannak kivételes esetek is, akikkel foglalkozom, mint például orvosi esetek és a mutálás korszakukat élő fiatalok.)

Legtöbbször telefonon találnak meg, de az e-mailen történő órára jelentkezés – főleg a honlapon az Órára jelentkezem gomb megnyomásával – is népszerű.
 

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com