Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Első benyomás kontra Második benyomás

Első benyomás: a külső megjelenésed.
Akármilyen szép és jó kiállású lehetsz, ha a hangod, vagyis a Második benyomás nem jó, akkor az felül tudja írni az első benyomást Rólad, vagy akár teljesen le is rombolhatja.

És fordítva:

Ha az emberek meglátva Téged egy gyengébb hangot gondolnak Hozzád, s Te megszólalsz egy magabiztosabb, kellemes zengésű és mélyebb hangon, akkor az feljavítja, sőt, akár kiütheti az első benyomást, hiszen újra szükséges gondolniuk a véleményüket Rólad.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com