Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika
Az adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.

Johanna, köztisztviselő

"A beszédemmel és hangommal sosem voltam teljesen kibékülve, így különösen nehezemre esett beszélni nyilvánosan vagy számomra ismeretlen emberek között.

Zsuzsannát ezért kerestem föl, hogy ezeket a gátlásaimat oldani tudjam és magabiztosabbá váljak a beszédben.

Zsuzsanna már az első alkalommal rengeteg új tudással vértezett föl, ami aztán a hétköznapjaimba is beépült. A folyton kapkodó légzésemet föl tudtam váltani a tőle tanult légzéstechnikával, ami a tökéletes hangadás nélkülözhetetlen alapja.

Ez aztán egyéb területeken is nyújtott segítséget a hangfejlesztésen túl is. Ilyen a téli időszakok megfázásainak csökkenése és a túrázásoknálkirándulásoknál hamar jelentkező ”kifulladásaim” megszűnése.

A beszédhangom egyre magabiztosabb és bátrabb, ha  esetleg elakadásaim vannak, arra már ott vannak a Zsuzsannától tanultak, ami óriási segítséget jelent."

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com