Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

A Jakuzzi, mint a hangod erősítője és lazítója

Még tart a nyár, a hőség, és több tanítványom is szabadságon van. Ha Te is wellness-napokon veszel részt, érdemes kipróbálnod, hogy mi történik Veled, a hangoddal, ha Jakuzziban tovább időzöl, jól kimozgatod az izmaidat... ugyanis György tanítványom arról számolt be, hogy lazább, könnyedebb lett a hangja, miután a víz megmozgatta a gerincét. 45 percig erős vízmozgásban volt, és utána megváltozott a hangja.
Akkor hát vízre fel! Jó lazulást!

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com