Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika
Az adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.

Ha már jársz hozzám,

akkor érdemes Hangtapasztalati Naplót vezetned. Ebben rögzítheted napi szinten az elért hangi sikereidet, vagy hogy bizonyos napokon szépen beszéltél, máskor pedig a régi hangodat hallottad újra. Feljegyezheted, hogy ez és ez fejlődött a beszédtechnikádban, ez és ez pedig még problémád. A napló vezetése segítség neked is és nekem is, hiszen az órai munkádhoz hozzájárulsz vele. És visszaolvasva láthatod a fejlődésedet.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com