Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Az órákon elsajátíthatod

a saját mellkasi rezgéssel kiadott hangodat, ez a magabiztos, önbizalomról és önbecsülésről „beszélő” beszédhangod.

És azt is megtanulod, hogy mi a különbség az erőltetett mélyítéssel szóló (ál-mélyhang) beszéd és az igazi mellkasrezgést használó között.

Sokan ugyanis jónak érzik, szépnek bizonyos emberek hangját, mert – iskolában nem tanultuk az értő beszédhallgatást – nincs még igényes fülük az igazán kellemes hangadásra.

Bocsánat, hogyha néhány kedvenc hangodról lehúzom a leplet és csalódást okozok, de a Te érdekedben teszem.

Így a médiát és a színházi előadást, énekeseket, közszereplőket más (hallási) szempontból is meg fogod tudni figyelni. És hát levonni a magad következtetéseit..

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com