Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Zsolt: "Azért kerestem rá a neten a beszédtechnikára,

mert vezetőként egyre több alkalommal kell nyilvánosan beszéljek, és bár meggyőzően és hatásosan szerettem volna megnyilvánulni, nem voltam elégedett az eredménnyel. Úgy éreztem, túl halk vagyok, orrhangú, és monoton a hanghordozásom, emiatt gyakran éreztem, hogy a kommunikációm erőtlen és nem vesznek komolyan mindennapi helyzetekben.

Arra számítottam, hogy az órákon csupán hangképzési technikákat kapok, melyeket szorgalmasan gyakorolva lassanként javulni fog a kommunikációm.

Zsuzsannától ennél jóval többet kaptam, lépésről lépésre vezet azon az úton, melyen fokozatosan megtalálom saját magam identitását és hangját a világban és felfedezem a hangomban rejlő lehetőségeket

A technikák mellett életszemléletet is közvetít, minden alkalom rengeteg pozitív energiával tölt fel.

Azoknak tudom ajánlani a képzést, akik szeretnék felfedezni saját hangjukat, megtalálni a beszédben az önbizalmat és felfedezni azt a szabadságot, melyet az a tudat ad, hogy számít a hangod."

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com