Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

„Talán nem is vagyok rá képes,

hogy az új légzést megcsináljam.” - fakadt ki a 2. órája után Hölgy tanítványom.

Aztán belevágtunk ilyen elkeseredettség mellett a hangképzésbe, és láss csodát, a beszéde mélyebb lett!

Mindig, amikor valami ismeretlenbe fogsz, az először nehezen megy. Ilyenkor, aki tanít Téged, felelős érted, azért, hogy sikeresen végrehajts valamit, ami Neked megfelelő eredményt hoz, így öröm jár át. Ha örülsz, akkor nő az önbizalmad a továbbiakhoz.

Lehet, hogy az eredményhez egy ideig a Segítő jelenléte szükséges, de hamarosan képes leszel egyedül is sikerélményt nyújtani magadnak!

Tarts ki, légy türelmes önmagadhoz, és lesz eredménye a munkádnak!

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com