Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika

Richárd tanítványom beszámolója a képzésről

Megoldási lehetőséget kerestem a beszédproblémáimra és az interneten találtam meg ezt a képzési formát.

Én is régóta hangelakadási problémákkal küzdök, ami nagyon megnehezítette a mindennapjaimat. Mindig halk és erőtlen volt a hangom, nehezen mertem megszólalni és ez sok gondot okozott.  Ez különösképpen iskolai éveim alatt volt igaz és kihatott a magánéletemre is. Azért kerestem rá a neten a hangfejlesztésre, mert a kommunikációm bizonytalan volt.

Zsuzsannával nagyon jó volt együtt dolgozni, olyan problémákra világított rá, amiket korábban nem ismertem. Az ő segítségével sokat javult a beszédtechnikám és nőtt az önbizalmam, nehézségeimre sikerült megoldást találni. Előtte nem gondoltam volna, hogy én már javítani tudok a helyzetemen, belenyugodtam az előnytelen helyzetembe. Most már teljesen másképp viselkedik a hangom.

Azoknak tudom ajánlani a képzést, akiknek beszédtechnikai problémái vannak, önbizalomhiányban szenvednek, de még bennük él a remény a javításra.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com