Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Nóra tapasztalata

Azért kerestem rá az interneten a beszédtechnikára, mert régóta hangelakadás problémákkal küzdök, ami a hétköznapjaimban megnehezítette a kommunikációm. Már az első alkalom alatt olyan gyakorlatokat tanultunk, amivel úgy éreztem, kordában tudom tartani a hangom. Ez nagy magabiztosságot adott, és láttam a fényt az alagút végén.

A pszichológusok és több fajta módszer kipróbálása után hihetetlennek tűnt számomra, hogy azokkal a technikákkal, amiket Zsuzsanna tanít, milyen egyszerűen (persze folyamatos gyakorlással és türelemmel) változtathatunk a beszédünkön.

Zsuzsanna kedvessége, türelme, rendkívül sokrétű tudása miatt nagy örömmel vártam mindig az órákat és minden alkalommal sikerélménnyel és valami többel távoztam.

A technikai részeken kívül lelki oldásokkal is foglalkoztunk, ezért  szívből ajánlom olyanoknak is, akik önbizalomhiánnyal küzdenek vagy megrekedtek valami miatt és ez kihat a kommunikációjukra.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com