Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Márta, jogász

„A sikeres embert az különbözteti meg a sikertelentől, hogy a sikeres ember „nem áll meg az úton”, hanem észreveszi és igénybe veszi azokat a lehetőségeket, amik a fejlődéséhez – és így a sikeréhez – hozzájárulhatnak.

Én Tóth Zsuzsannát hiteles embernek ismertem meg. Négy hónapja vagyok a tanítványa, amely időszak alatt minőségi változás következett nemcsak a hangomban, hanem az egész életemben.

Meggyőződésem, hogy Zsuzsanna arra született, hogy beszédtechnikát tanítson és ezzel embereknek segítsen. Hihetetlen pedagógiai érzékkel, rendkívüli ráérzéssel minden helyzetre van „megoldás” a kezében. A beszédet „egységként” kezeli, ami nem korlátozódik a fizikai síkra, hanem kezeli ennek lelki vetületeit is. Olyan technikákat adott a kezembe adott helyzetekben, amelyekkel nemcsak a beszédem javult jelentősen, hanem nagyon nehéz üzleti helyzeteket tudtam magam javára fordítani.

Úgy gondolom, hogy egész életemben profitálni tudok abból, amit Zsuzsannától tanultam. Még egyszer köszönöm és csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com