Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Johanna, köztisztviselő

"A beszédemmel és hangommal sosem voltam teljesen kibékülve, így különösen nehezemre esett beszélni nyilvánosan vagy számomra ismeretlen emberek között.

Zsuzsannát ezért kerestem föl, hogy ezeket a gátlásaimat oldani tudjam és magabiztosabbá váljak a beszédben.

Zsuzsanna már az első alkalommal rengeteg új tudással vértezett föl, ami aztán a hétköznapjaimba is beépült. A folyton kapkodó légzésemet föl tudtam váltani a tőle tanult légzéstechnikával, ami a tökéletes hangadás nélkülözhetetlen alapja.

Ez aztán egyéb területeken is nyújtott segítséget a hangfejlesztésen túl is. Ilyen a téli időszakok megfázásainak csökkenése és a túrázásoknálkirándulásoknál hamar jelentkező ”kifulladásaim” megszűnése.

A beszédhangom egyre magabiztosabb és bátrabb, ha  esetleg elakadásaim vannak, arra már ott vannak a Zsuzsannától tanultak, ami óriási segítséget jelent."

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com