Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika

János, közéleti személy, vállalkozó

„Négy hónap alatt megtaláltam a magabiztos hangom…

Beszélgetések és előadások során többször észrevettem, hogy saját hangom zavar, ettől a tudattól egyre gyorsabban túl akartam lenni a szövegen, hadartam és elharaptam a mondatok végét. Az interneten kutakodva rátaláltam a www.hangfejlesztes.hu oldalra.

Első órámra belépve olyan pozitív energiával dús környezet fogadott, hogy teljesen feltöltődtem energiával. Nem beszélve az Oktatóról, akiben egy pozitív gondolkodású, önbizalommal teli kedves hölgyet ismerhettem meg.

Zsuzsanna már az első alkalommal észrevette, hogy a levegővételemmel vannak problémák. Különböző technikák alkalmazásával már a harmadik órán átütő változás volt tapasztalható beszédemben. További órákon újabb és újabb technikákkal megtalálta saját hangom. Beszédem lelassult, és lett időm végig mondani a mondatokat. A magabiztos beszédhangom megtalálásához 4 hónap kellett.

Mindenkinek szívből tudom ajánlani Zsuzsanna óráit.”

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com