Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédtechnika

György tanítványom írta

"2 hónapja járok hozzá, és viszonylag kevés gyakorlással is komoly fejlődést értem el. Sose gondoltam volna, hogy a gyenge, erőtlen, bátortalan beszéden ilyen egyszerű technikákkal lehet javítani. A javuló beszédtechnika bátorságot és önbizalmat is adott, a helyes légzés és testtartás az egészségre is pozitív hatással van. Zsuzsanna kiváló tanár, tökéletesen hallja a beszédben rejlő hibák okait, és működő megoldásokat nyújt ezek kijavítására. Rendkívül lelkiismeretesen végzi a tanítást, hozzáállását tanítani lehetne. Csak ajánlani tudom!!!"

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál, s a megfelelő beszédtechnika megmaradjon.

egyensulyban.com