Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”

„Amikor szóba került, hogy újabb reklámfilmet készítünk a Turbó-diétának, egyértelmű volt, hogy szeretnénk külső „fület” is segítségül hívni. Egyöntetű vélemény volt azzal kapcsolatban ugyanis, hogy egy jól megfogalmazott reklámüzenet csak megfelelő hangon, hanggal mehet át a közvetítő csatornákon.

Várakozással telve mentem Zsuzsannához az első alkalommal, nem tudtam, mire is számítsak. Amennyire tétova voltam eleinte, annál öntudatosabbnak kezdtem magam érezni a későbbiekben. Üdítő volt minden Nála eltöltött óra.

Én azt hiszem, megtisztultam ez idő alatt…

A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, koncentrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és megerősített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… Mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik!:-)

Hitelessé válni, csak belülről fakadó hitelességgel lehet. Zsuzsanna ebben is segítségemre volt. Talán ez a legnagyobb dolog, amit kaptam Tőle.

Köszönöm.”

 

Az elkészült reklámfilmet itt tekintheted meg »

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com