Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

Diána tanítványom tapasztalata

A hangfejlesztésen Zsuzsannának köszönhetően megtapasztalhatom, hogy mennyivel nagyobb lehet a tüdőm kapacitása egy helyesen vett, mély légzéssel. Korábban beszéd közben felületesen kapkodtam a levegőt, most pedig úgy érzem, kommunikációm sokkal kiegyensúlyozottabb lett.

Mielőtt elkezdtem a „hangolást", nem is gondoltam volna, milyen érdekes és változatos technikákat tanulhatok a foglalkozásokon.

Számomra pozitív, hogy nem érzek sürgetést vagy számonkérést a találkozásokon, ugyanakkor Zsuzsanna biztosítja teljes odafigyelését és támogatását, így az ott tanultakat kellemes hangulatban, saját tempómban sajátíthatom el.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com