Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
info [at] hangfejlesztes.hu

Találd meg a Magabiztos Hangod! – Beszédhangfejlesztés

András, járműmérnök

Korábban sok embertől kaptam azt a visszajelzést, hogy nagyon halkan beszélek és én sem voltam megelégedve a saját hangommal, ezért jelentkeztem hangfejlesztésre.

Zsuzsanna már az első alkalommal rájött arra, hogy pontosan mi a probléma és ez alapján állította össze a tematikát és a végzett gyakorlatokat. Kedvességével és odafigyelésével minden órán pozitív légkört teremtett, amiben könnyen ment a gyakorlás és jó volt ott lenni. Érthetően elmagyarázta, hogyan is működik a hangok képzése, mikor miért olyan a hangom amilyen, így könnyű volt követni és elvégezni a gyakorlatokat.

Az órák egymásra épültek, magabiztosságot adott az, hogy óráról órára láthatóan fejlődött a hangom. Az órák hatására megszűntek a visszajelzések a halk beszédről, és számomra is sokkal jobban tetszik a beszédhangom.

Mindenkinek tudom ajánlani, akik szeretnének magabiztosabban beszélni.

Tóth Zsuzsanna

hangfejlesztő, magyar tanár, előadóművész
E-mail: info [at] hangfejlesztes.hu

Üdítő volt minden Nála eltöltött óra. A reklámfilm forgatása alatt is nagy segítségemre volt, kon­­centrálttá tett és előhozta belőlem a kigyakorolt és meg­erő­sített hangomat. Én persze ebből semmit nem érzékeltem tudatosan… mások viszont igen. A filmmel kapcsolatban az első megjegyzések azok voltak, hogy „milyen szépen beszélek”. És valóban! Nekem is nagyon tetszik! :-)

Gergye Laura, „a Turbó-diéta háziasszonya”
A reklámfilmet itt tekintheted meg »

A magabiztos hang létre­hozásá­­hoz elengedhetetlen a helyes testtartás. Tamás Krisztina segített nekem abban, hogy a helyes tartást elérjem, így könnyebben tudjak lélegezni, ami a normál hangerő alapvető támasza minden emberi hangadásnál.

egyensulyban.com